Haberler
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Bölge Ekonomi Kalkınma Modelleri Toplantısı 5 Haziran Perşembe günü saat 17.00’da Borsamızda yapıldı.
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, TEPAV Enstitü Danışma Kurulu Başkanı, Ak Parti Eski Edirne Milletvekili Prof.Dr.Necdet Budak, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, Hamzadere Sulama Birliği Başkanı Seçkin Şimşek, Kooperatif ve Birlik Başkanları, Muhtarlar ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda bölge ve tarım ekonomisinin sorunları ele alındı. İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, İpsala’nın öneminden bahsettiği konuşmasında; “Ticari anlamda bu yola çıkmalıyız” şeklinde vurgu yaparak, 2013 verilerini paylaştı. İpsala ve Keşan nüfusuna da değinen Girgin, ana yoldan uzak yerleşim yerlerinin olduğundan yola çıkarak buralara yatırımlar yapılması halinde ilçeye katma değer sağlayacağını kaydetti. Çeltik konusuna da değinen Girgin, katılımcılara üretimle ilgili kısa bir bilgi verdi. Sınır Kapısından araç giriş sayısını açıklayan Girgin, bu araçlardan yararlanamadıklarını vurguladı.
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Bölge Ekonomi Kalkınma Modelleri Toplantısı 5 Haziran Perşembe günü saat 17.00’da  Borsamızda yapıldı.